Back

Malo selo d.o.o.

Contact person Organization
Contact person first name:
Marijan
Organization name:
Malo selo d.o.o.
Contact person last name:
Martinjaš
Organization type:
Small
Contact person job position:
Organization size:
1-10
Contact person phone number:
+38598241800
Organization street:
Vladimira Nazora 22
Contact person email:
info@medjimurski-dvori.hr
Organization city:
Lopatinec
Organization postal code:
40311
Organization country:
Croatia
Organization web:
medjimurski-dvori.hr
Areas of activity Value chain
Main area of activity:

Other areas of activity:Organization details

Malo selo d.o.o.

Vladimira Nazora 22

40311 Lopatinec

Međimurje, Hrvatska

info@medjimurski-dvori.hr

www.medjimurski-dvori-hr

Marijan Martinjaš, direktor

Kontakt telefon: + 385 98 241 800

 

Etno Art Travel - DESTINATION MANAGEMENT COMPANY

Tatjana Martinjaš, Voditelj agencije

Kontakt telefon + 385915005161

tanja@etnoart-travel.com

www.etnoart-travel.com

 Malo selo i Etno Art Travel opis djelatnosti

Tvrtka Malo Selo d.o.o. osnovana je 2004. godine i bavi se pružanjem turističko ugostiteljskih usluga. U sklopu tvrtke posluje restoran „Međimurski Dvori“ i receptivna turistička agencija „Etno Aart Travel“.

IZLETIŠTE I RESTORAN MEĐIMURSKI DVORI

 

Restoran Međimurski dvori smješten je u samom srcu Međimurske županije, u živopisnom mjestu Lopatinec, svega 6 Km udaljenom od Čakovca.

U suglasju s bajkovitom prirodom koja ga okružuje, svojom ljepotom i čarima nameće se kao nezaobilazno mjesto posjeta dobrih znalaca vrhunskih gastronomskih užitaka, kao i turista koji posjećuju ove krajeve.

Međimurski dvori nude bogatu ponuda specijaliteta, baziranih na izvornim, tradicionalnim međimurskim recepturama, znalački pripremanih od posebno biranih namirnica.

Elegantno uređen restoran, s raspoloživih 150 sjedećih mjesta, klimatiziran, ukrašen vrijednim starinama, originalnim slikama renomiranih hrvatskih slikara kao i brojnim ukusno postavljenim detaljima koji će zaokupiti vašu pažnju.

Nekoliko ugodnih terasa s raspoloživih 100-tinjak sjedećih mjesta, okružena brižno njegovanim cvjetnim aranžmanima i zelenilom.

Uz sam restoran, kompleks Međimurskih dvora čine još i velika dvorana površine 500 m2, za svečanosti i događanja do 400 osoba, Apartman sa saunom, Suvenirnica, pokazne kućice sa starim zanatima, mali vrt, turistička agencija Etno Art travel, dječja igrališta sa ljuljačkama, klackalicama, toboganima, trampolinom, užadima za penjanje, pješčanicima i rekvizitima za mnoge igre, te ostali brojni sadržaji za sve generacije.

Najnoviji sadržaj u ponudi je Etno Art Chef - radionica kreativne kuhinje.

 

Turistička agencija Etno Art travel specijalizirana je za destinacijski menadžment, a na javnom natječaju Turističke zajednice Međimurske županije izabrana je za službenu destinacijsku menadžment kompaniju (DMK) za Međimursku županiju.

Specijalizirana je i službeno certificirana za Eno gastro turizam, Botanički turizam i za Destinacijski menadžment središnje Hrvatske.

Etno Art travel specijalizirana je i službeno ovlaštena DMC za Međimursku Županiju,..

Glavna djelatnost ugostiteljsko turističkog poduzeća Malo selo d.o.o. i destinacijske menadžment kompanije Etno Art travel je incoming turizam kroz raznovrsnu specijaliziranu ponudu turističkih paket aranžmana i usluga kao što su: specijalizirani turistički paket aranžmani za različite selektivne oblike turizma, smještaj, izleti, transferi, turistički paket aranžmani, raznovrsne radionice, za individualne korisnike, grupni aranžmani, organizacija sportskih događanja, seminara, kongresa, incentiva te brojnih drugih visoko kvalitetnih usluga.

Tvrtka je sudjelovala na više regionalnih i međunarodnih javnih natječaja, a jedan smo od partnera na :

EU PROJEKT GARDEN RUTE COSME, S PARTNERIMA IZ MADŽARSKE, AUSTRIJE I SLOVENIJE

Call: COS-TOUR-2015-3-04-1

Topic: COSME-05-2015

Type of action: COSME-GA

Proposal number: 699503

Proposal acronym: GARDEN ROUTE

 

PONUDA PROGRAMA ETNO ART TRAVEL:

 

ENO GASTRO PONUDE: 

 

BOTANIČKI TURIZAM

KREATIVNO EDUKATIVNE RADIONICE 

 

PROGRAMI ZA POSLOVNE KORISNIKE I MENADŽERE

 

PROGRAMI ZA DJECU I MLADE: 

 

WELLNESS PROGRAMI

 

PROGRAMI ZA SENIORE

 

Trenutno smo zaokupljeni novim projektom razvoja tematskog parka za mlade, „Bajkovita šuma“, s brojnim sportskim, zabavnim, edukacijskim, i rekreacijskim sadržajima, a u sklopu kompleksa nalazio bi se i kampiralište.

Upravo na tom području rado bismo pronašli kvalitetnog partnera ili više njih iz Madžarske, s kojim bismo mogli raditi na razvoju programa i prekogranične suradnje.

"""